Putno pakiranje za muške kožne cipele | Torba za cipele - serija Blue Claw

Torbe za cipele nalaze se na opskurnijem kraju prtljage.Čovjek ima daleko manju vjerojatnost da će je posjedovati nego što je, recimo, osnovna platnena torba ili kofer koji se mota.

No, bez obzira na sve što se mogu činiti luksuznim predmetom, oni su nešto bez čega ne bi trebao biti muškarac - barem dok god taj čovjek posjeduje pristojne cipele s kojima planira putovati.Najjednostavnije rečeno, torba za cipele je mala, ravna, pravokutna torba s gusto podstavljenom unutrašnjošću. Većina je, iznenađujuće, približno veličine jednog ili dva para cipela, s malo prostora za pometanje.

torba za cipele za muškarce

Koja je svrha torbe za cipele?

Predvidivo je da je vaša torba za cipele za vaše cipele. Uzmete cipelu za haljinu, stavite u nju drvo cipele i stavite je u vrećicu za cipele, a zatim stavite partnera tako da tabani budu ravni jedni drugima. Obično su pete usmjerene u suprotnim smjerovima kako bi par cipela imao što pravilniji oblik.

U tom trenutku torba za cipele može se spakirati u veći komad prtljage ili uzeti kao mala vlastita torba. Budući da je veličine torbice ili manja, većina zrakoplovnih tvrtki prihvatit će torbu s cipelama kao 'osobni predmet', a ne kao ručnu prtljagu - korisno za putnike koji nemaju torbu za prijenosno računalo zbog čega bi se trebali brinuti i žele iskoristiti prostor džeparac.

Dvije najveće funkcije su praktičnost i zaštita: vrećica za cipele pretvara dva ili četiri predmeta neobičnog oblika u jedan predmet redovitog oblika i daje debeli sloj obloge na sakupljajućim kožnim površinama.

'Torba za cipele' namijenjena prtljazi obično je polukruta i izrađena je od žilavog najlona ili platna i ne treba je miješati s pojedinačnim torbama u koje dolaze neke ljepše marke cipela - te torbe možete spakirati za dodatnu zaštitu, ali sami nisu prtljaga za koju biste željeli vjerovati da je u ručnim ili provjerenim pretincima, bez neke dodatne zaštite.Zašto biste trebali posjedovati torbu za cipele

Dobre kožne cipele za haljine prevelika su investicija za vjerovanje osobama koje rukuju prtljagom.

Torba za cipele pruža ne samo sloj tkanine već i ublažavanje, čuvajući oblik da se težina ne sruši na nju.

Na taj će način vjerojatnije doći do odredišta u istom obliku u kojem je započela, čak i ako završi na dnu prtljažnika.

U osnovi se s vremenom svodi na ekonomičnost: za otprilike 50-150 USD možete odabrati rješenje za dugoročno skladištenje i zaštitu koje će raditi za sve vaše cipele bilo kad putujete s njima.

Budući da je potrebna samo jedna duboka ogrebotina, suza ili nabor da bi se uništila kožna cipela, to se prilično brzo isplati.

Vrlo rijetki putnici ili putnici koji voze samo vlastite automobile i nikada ne moraju odlagati prtljagu u avion, autobus ili vlak, možda neće imati previše potrebe za torbom cipela; mi ostali možemo podnijeti da ga dodamo u ormar.

Putnici opsjednuti svemirom mogu se spasiti čak i Dopp kompleta ili vrećice za tuširanje umetanjem toaletnih potrepština u pukotine torbe za cipele ili u same cipele, ali to nije nužno preporučena strategija - ako neka krema ili pasta procuri, može uništiti cipelu jednako loše kao i vanjska oštećenja.

Držite se sitnih, suhih predmeta i obložite ih čarapama ili rupčićima kako ne bi zveckali okolo i ne ometali kožu, ako planirate pohraniti nešto osim cipela u torbu s cipelama.

Kako kupiti kvalitetnu torbu za cipele

Torbe za cipele u stilu prtljage malo je teško pronaći. Neke ih veće tvrtke izrađuju u muškom i ženskom stilu, ali kvaliteta može varirati od finih kožnih komada do krhkih plastičnih vrećica koje zapravo ne dodaju veliku zaštitu.

Za lijep primjer pogledali smo torbu za cipele 'South Shore' tvrtke Blue Claw Co., dio njihove klasične kolekcije. Daje vam dobru ideju što bi trebala imati prava vrhunska torba za cipele:

  • Gusta, čvrsta balistička najlonska vanjska strana
  • Kožne trake, ručke i obloge od punog zrna
  • Gusta unutarnja obloga izrađena od pliša koji se ne šuška
  • Metalni patentni zatvarač za teške uvjete s povučenim prstenom i kožnim jezičkom
  • Soba za dva para velikih muških cipela: 13 x 9 x 4 x

Prtljaga tvrtke Blue Claw Co. također se proizvodi u Sjedinjenim Državama, što je plus za savjesne američke kupce. Njihova torba nije jedina na tržištu, ali jedna je od najboljih i dobra je mjerila koju trebate pogledati kad razmišljate o kupovini jedne.