Kako preklopiti džepni kvadrat | Puff FoldDolazi zabava.Super…

... osim što kasnite!Pa požurite da se promijenite.

I upravo ćete napustiti kuću ...

Ali čekaj.

Vaša jakna izgleda ... BARE

Treba malo začiniti!

Kako?

Što učiniti u ovom trenutku - kad nemate vremena ni doći do daha?

Reći ću vam što:

Koristite džepni kvadrat

…s puff fold .

Lako je to učiniti - savršeno za muškarce koji su u pokretu.

Glavne karakteristike:

 • Mekani, organski oblik
 • Ležeran i opušten izgled
 • Najbolje se slaže sa sportskim jaknama / povremenim odijelima
 • Izvrsno za kvadrate svijetle boje / uzorka

Nastavite čitati kako biste naučili kako napraviti ovaj jedinstveni tip džepnih kvadratnih nabora.

Sportske jakne, sakoi, svečana i ležerna odijela ovih su se dana prilično vratili. To je zato što sve više muškaraca shvaća negativne strane nošenja majica ili žena koje tuku žene. Nisu tako otmjeni i prikladni za različite prigode poput jakni i odijela.

Pa ipak - većina momaka koji nose jaknu ili odijelo imaju tendenciju da se 'slože' s izgledom odjevnog komada. Ne pada im na pamet da ga pojačaju s džepni kvadrat . Neki nikada nisu ni pokušali preklopiti jedan!Većina tipičnih kvadratnih nabora u džepu čvrsto su geometrijske. Izrađuju se na način koji prikazuje ravne rubove i oštre, dobro definirane kutove.

Ali puff fold je stil koji se odvaja od tradicionalnog modela. Osvježavajuće je mekog i organskog oblika - s borama koje mu dodaju karakter.

Svakako je izvrstan dodatak za ležerna odijela i sportske jakne. A najbolje funkcionira na džepnim trgovima s izrazitim uzorkom ili jarkom bojom (savršeno za vjenčanja i večere tijekom ljeta).

Međutim, postoji jedna zabrinutost koju sam čuo kako momci spominju džepne kvadrate: privlačenje više pažnje na sebe nego inače. I mislim da je to pogrešno razmišljanje - jer ste se već istaknuli jednostavnim oblačenjem jakne! Dakle, stvar je samo u tome da svoju odjeću podignete na višu razinu.

Ako se ne potrudite prilagoditi ono što nosite - riskirat ćete da odete kao da vas odjeća nosi, umjesto obrnuto. Dakle, u tome je ljepota džepnih kvadrata s naborima manje formalnog izgleda poput pufa.

Oni donose više vaše osobnosti. Ljudi će vas više primijetiti i htjet će započeti razgovor. Puno je dobroga što može proizaći iz nošenja jednostavne kvadratne krpe. Nemojte to podcjenjivati.

Evo uputa za oblikovanje džepnog četvrtastog nabora.

Kako presaviti džepni kvadrat: Puff Fold - 1. korak

Započnite polaganjem džepnog kvadrata na ravnu površinu - s vanjskom stranom prema gore. Jednom ga rukom lagano stegnite u sredini (pazeći da se niti jedan drugi dio tkanine ne nabora).Kako presaviti džepni kvadrat: Puff fold - 2. korak

Lagano podignite džepni kvadrat sa stola - ostavljajući rubove i kutove da vise. Zatim odvojite trenutak da prilagodite vješanje tkanine (tako da stvari budu relativno ujednačene).Kako presaviti džepni kvadrat: Puff fold - 3. korak

Dok još uvijek štipate središte jednom rukom, drugom rukom lagano povucite viseće rubove. To će oblikovati džepni kvadrat u labavi cjevasti oblik.Kako presaviti džepni kvadrat: Puff fold - 4. korak

Upotrijebite istu onu ruku koja ne štipa, kako biste sakupili tkaninu i sklopili je manje-više na pola, po dužini.

Zatim ga vrlo nježno smotajte s dna cijevi dok presavijeni kvadrat ne postane dovoljno kratak da se uvuče u džep na prsima vaše jakne. Kupolasti oblik koji je stvoren trebao bi biti izložen. Možete i preklopiti sve viseće rubove iza cijevi.

Koju god metodu odabrali - cilj je da jednostavna, napuhana kupola ostane vidljiva (s najmanje ispupčenjem u džepu ispod nje).Kako presaviti džepni kvadrat: Puff Fold - završni korak

Vrijeme je da džep podmetnete u džep na prsima svoje jakne. Pazite da uđe dovoljno duboko da se vidi samo zaobljeni vrh nabora.

Možete napraviti neke neznatne prilagodbe (u smislu koliko će oblika kupolastog oblika biti vidljivo) dok ne budete zadovoljni njegovim konačnim izgledom.

Kliknite ovdje da biste pogledali potpunu infografiku - Kako presaviti džepni kvadrat: Puff Fold

Puff Fold - dodatni podsjetnici

 • Puff nabori su skloni malim borama i jamicama u sebi, što je stvarno dio stila. Stoga nemojte doći u napast da se previše petljate s tim detaljima.
  .
 • Sve dok vidljivi dio lisnatog nabora ostaje na svom mjestu - i nije loše naboran ili se prelijeva preko rubova džepa - cijela bi stvar trebala funkcionirati.
  .
 • Ne postoje stroga pravila o tome koliko džepnog kvadrata mora biti prikazano. Ali izbjegavajte krajnosti (A) previše visenja tkanine i (B) premalo izložene tkanine - jer bi džepni kvadrat mogao natrag skliznuti u vaš džep i nestati.
  .
 • Imajte na umu da je najbolje uredno složiti džepni kvadrat iza tvoj rever jakne. Ne bih preporučio da se prolije ispred. Ne izgleda prikladno (čak ni u povremenim postavkama).

Želite li saznati više o džepnim kvadratima? Zatim pogledajte sljedeće članke o različiti stilski četvrtasti nabori i što nositi s džepnim kvadratom .
.

Zanima vas jedan od mojih BESPLATNIH džepnih kvadrata? Dijelit ću 500 kad izađe sljedeći video na Pocket Squares!

Dakle, prijavite se za obavijesti putem e-pošte s RMRS YouTube kanal . Tih besplatnih sredstava ponestaje u prva 24 sata - a vi ih ne želite propustiti!