Hong Kong peti put zabranjuje letove iz Indije, do 3. prosinca

Letovi iz Indije za Hong Kong bili su zabranjeni na dva tjedna u četiri navrata u posljednja tri mjeseca - svaki put nakon što su putnici koje je prevozio Air India bili pozitivni na koronavirus po dolasku.Prva takva zabrana izrečena je od 18. do 31. kolovoza. (Izvor: Bloomberg)

Uprava Hong Konga zabranila je letove iz Indije po peti put nakon što su putnici koji su letjeli u grad na liniji Air India testirali pozitivno na Covid-19 po slijetanju. Zabrana se primjenjuje dva tjedna do 3. prosinca.Potvrđujući razvoj, glasnogovornik Air Indije u priopćenju je rekao da je Air India zabranjen rad između Delhija i Hong Konga od 20. studenog do 3. prosinca ‘20. Air India u tom razdoblju nema planiranih letova za Hong Kong. Air India se oduvijek pridržavala svih obveznih sigurnosnih protokola za svoje letove prema bilo kojoj međunarodnoj ili domaćoj destinaciji.

Letovi iz Indije za Hong Kong bili su zabranjeni na dva tjedna u četiri navrata u posljednja tri mjeseca - svaki put nakon što su putnici koje je prevozio Air India bili pozitivni na koronavirus po dolasku.Prva takva zabrana izrečena je od 18. do 31. kolovoza.