Status dodjele IPL -a Dodla Dairy: Evo kako provjeriti svoje dionice

Status dodjele IPL -a Dodla Dairy IPO: IPO Dodla Dairy IPOR upisan je 45,62 puta, a dionice će sada biti dodijeljene ulagačima. Evo kako provjeriti jesu li vam dodijeljene dionice.

dodla mliječni ipo

Dodla Mljekara prisutna je u pet država uključujući Andhra Pradesh, Telangana, Karnataka, Tamil Nadu i Maharashtra, koje posluju pod markama poput Dodla Dairy, Dodla i KC+.

Status dodjele IPO -a Dodla Dairy: Početna javna ponuda (IPO) Mljekara Dodla je upisano 45,62 puta na 85,07 lakh dionica koje su bile u ponudi tijekom razdoblja upisa od 16. do 18. lipnja 2021. Raspon cijena bio je fiksiran na 421-428 Rs po dionici.IPO Mlijeka Dodla zaprimio je ponude od 38,80 kuna (38,80,96,590) dionica u odnosu na ukupnu veličinu emisije od 85,07 lakh (85,07,569) dionica, pokazali su podaci dostupni na Nacionalnoj burzi (NSE).

Dionice koje će se dodijeliti kvalificiranim institucionalnim kupcima (QIB) bile su upisane 84,88 puta, dok su dionice neinstitucionalnih ulagača upisane 73,26 puta, a dionice malih pojedinačnih ulagača (RII) 11,34 puta. podaci pokazala.Najpopularnije vijesti upravo sada Kliknite ovdje za više informacija

Tvrtka sa sjedištem u Hyderabadu uključena je u segment integriranih mliječnih proizvoda, a sredstva prikupljena putem IPO-a koristit će se za otplatu dugova u iznosu od 32,26 milijuna kuna dobivenih od ICICI banke, Hongkong i Shanghai Banking Corporation (HSBC) i HDFC banke, te za potrebe kapitalnih izdataka od oko 7,15 milijuna kuna.

Također pročitajte| Status dodjele IPM -a KIMS -a: Evo kako provjeriti svoje dionice

Ulagači s nestrpljenjem iščekuju datum dodjele dionica IPO -a Mlijeka Dodla. Mljekara je u početku trebala dovršiti dodjelu do srijede, 23. lipnja 2021. godine, prema vremenskom roku navedenom u prospektu za crvenu haringu. Međutim, web stranica matičara sada pokazuje da će dionice biti dodijeljene U četvrtak, 24. lipnja 2021 . U slučaju da ste se prijavili za IPO Dodla Dairy IPO, evo kako možete provjeriti status svoje dodjele kada ona bude proglašena:

  • Status dodjele ažurirat će se na web stranici matičara IPO -a, što je u ovom slučaju KFin Technologies (kliknite ovdje: https://ris.kfintech.com/ipostatus/ipos.aspx ). Kandidati će morati odabrati DODLA DAIRY LIMITED na padajućem izborniku i unijeti broj prijave ili DPID/ID klijenta ili PAN, unijeti Captcha kôd (koji je prikazan znamenkama) i kliknuti na Pošalji da bi vidjeli status dodjele.
  • Osim na web stranici matičara, podnositelji zahtjeva mogu provjeriti status svoje dodjele i na web stranici BSE -a (kliknite ovdje: https://www.bseindia.com/investors/appli_check.aspx ). Ovdje će morati odabrati Udio u vrsti izdanja, zatim s padajućeg popisa u odjeljku Naziv problema odabrati DODLA DAIRY LIMITED, unijeti njihov broj aplikacije i PAN broj u odgovarajuće okvire, a zatim kliknuti na pretraživanje da bi vidjeli njihov status.

Uvrštenje dionica Mljekare Dodla vjerojatno će se održati 28. lipnja 2021. i na NSE i na BSE. Izdanje IPO -a bilo je 520 milijuna kuna.

ICICI Securities i Axis Capital bili su vodeći voditelji ponude.